O nama

Mi smo fabrika grafičkog dizajna sa sjedištem u Sarajevu. Svoje usluge nudimo širom svijeta ali oficijelnu kancelariju posjedujemo i u Republici Turskoj. Specijalizovani smo za transformaciju digitalnog prisustva sajtova malih ali i velikih preduzeća. Naša misija je da pomognemo preduzećima da pronađu savršenu online strategiju.

Grafički dizajn je umjetnost ili vještina kombinovanja teksta i slika u reklamama, magazinima i knjigama. Ali više od toga, grafički dizajn ima veoma realnu prisutnost u svačijem životu i svaki pametan vasnik biznisa ili ličnog bloga (web sajta) treba da razmotri korisnost grafičkog dizajna u svom marketingu. Što je atraktivnija ambalaža, postaje više privlačna za kupce.

Uz naše interaktivne i privlačne WEB stranice koji ispunjavaju Vaše poslovne ciljeve ali i privlače klijente u poslovni svijet usmjeravamo da Vaš posao ide uzlaznom putanjom. Ne samo da izgledaju i funkcionišu sjajno, već su i razvijeni sa marketingom na umu. Za naše klijente to je jedan od preduslova za uspjeh na tržištu.

Za Vas izrađujemo grafički dizajn korporativnog indentiteta, dizajn logotipa, promotivnih materijala, web stranica, materijala za društvene mreže, kao i sve ostalo potrebno za izgradnju imidža Vašeg brenda.

Mail: info@efegrafi.com